Inspiratie & adviesgesprek

Je hebt vast ideeën en wensen voor je tuin, maar je weet niet precies hoe je eraan moet beginnen. Wij komen graag naar je toe. We overlopen samen alle tuinwensen en denken met je mee. We zorgen voor reële en verrassende ideeën. Tijdens het inspiratie- en adviesgesprek bespreken we de werking van een ontwerpsessie en wordt vervolgens een passende offerte opgemaakt. Dit is de start van een mogelijks fijne samenwerking.

meer info…

Concept & ontwerp

Als je na het inspiratie- en adviesgesprek met ons in zee gaat, komen we graag naar jou toe voor een ontwerpsessie ter plekke. We starten de sessie met een uitgebreide analyse van de bestaande factoren. Hierna wordt een conceptschets opgemaakt, waarbij diverse mogelijkheden van de ruimte worden onderzocht. Een aantal opties worden geschetst en gepresenteerd door middel van een plattegrondtekening op schaal. Referentiebeelden en schetsen worden gebruikt om de gewenste sfeer over te brengen. Bij een conceptontwerp krijg je een ingekleurde plattegrond van je tuin/landschap en een faseringsplan. Met dit resultaat krijg je een toekomstbeeld dat je stapsgewijs kan uitvoeren.

Een vervolgfase hierop is de uitwerking van een beplantingsplan, het uittekenen van een bouwkundig tuinelement zoals een (zwem)vijver, tuinkast, boomhut, bijenhotel, vlonderpad, buitenkeuken, zit-of ligbank of het opmaken van een verlichtingsplan. Uitvoeringsplannen en detailplannen worden opgesteld om de aannemers in staat te stellen de totaalopdracht te begrijpen en kwaliteitsvol uit te voeren.

meer info…

Aanleg & begeleidingsfase

Wij adviseren en begeleiden je graag vanaf het schetsontwerp tot en met de oplevering. Aan de hand van een totaalconcept komen we tot een kwalitatief hoogstaand resultaat. We helpen je de juiste keuzes te maken en begeleiden je doorheen het traject.

meer info…